Övriga tjänster

Vi återvinner ditt trädgårdsavfall

Vi erbjuder säckar för löv, ogräs och kvistar som vi kan hämta på avtalad tid. Avfallet återvinns förstås. Du behöver inte vara på plats när vi hämtar avfallet.

Vi återvinner ditt byggavfall

Till byggavfallet erbjuder vi speciella byggsäckar som vi hämtar på avtalad tid och sedan hanterar på rätt sätt. Till byggavfall räknas bland annat jord, betong, tegelsten, takpannor, lättbetong, kakel, klinker, betongkross, virke, plåtskrot såsom stuprör, hängrännor och liknande.

Vi hanterar elavfall på ett professionellt sätt

Elavfall är får inte behandlas som andra typer av sopor, utan ska återvinnas på en speciell återvinningsstation. Men det behöver du inte bekymra dig över, vi löser problemet. Till elavfall räknas allt som drivs med sladd och batteri samt glödlampor, lågenergilampor och lysrör.

För att denna typ av miljöfarligt avfall ska hanteras korrekt så erbjuder vi ett lågt pris.

Vi hjälper dig med flytten

Om du bor i Stockholm och har flyttplaner, då finns vi här för dig. Våra lastbilar tar cirka 18 kubikmeter, vilket gör att du inte behöver åka fram och tillbaka med bilen. Vi är skonsamma både mot din rygg och miljön samtidigt!

Vi erbjuder även transporter av större projekt, som möbelinköp. Då erbjuder vi även att ta tillbaka dina gamla möbler och lämnar även in dem hos Myrorna, om det är kundens önskan.

Vi forslar bort skräp åt bostadsrättsföreningar och företag

Vill ditt företag eller din BRF bli av med gamla inventarier och det är oklart vem som har ansvaret för att ta hand om det? Ring oss! Vi erhåller byggsäckar och containrar så att vi kan forsla bort det som behövs.

dödsbo stockholm

Välkommen

Vi erbjuder helhetslösningar inom dödsbo/sterbhus i hela Stockholms län. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Kontakta oss

E-post: kontakt@dödsbostockholm.nu

Vi är ett mångsidigt företag inom hushållsnära tjänster i Stockholm