Hantering av dödsbo

Vi kan erbjuda både helhetslösningar och enstaka tjänster för hantering av dödsbon.

Om du väljer en helhetslösning tar vi hand om alla steg i processen. Vi besöker dödsboet för att uppskatta dess värde och omfattning och informerar om hur hanteringen går tillväga.

Vi utför en kostnadsfri värdering av det lösöre som är säljbart, om så önskas. Efter att allt lösöre har packats så lastar vi det och transporterar det enligt ditt önskemål, antingen hem till den som skall ha det, skänker bort delar till välgörenhet om så önskas eller kör det till en återvinningscentral. Det beror på vilka typer av lösöre som finns i bostaden och vilka önskemål du har.

När bostaden är tömd städar vi den och kan även sanera om det finns behov. Bostaden är nu fackmannamässigt rengjord och färdig för att genomföra en visning inför försäljning eller för att nästa hyresgäst eller ägare ska kunna flytta in omedelbart.

I våra helhetslösningar ingår följande:

  • Kostnadsfri värdering – Kontakta oss så bokar vi in ett möte
  • Värdering – Vi värderar det bohag/lösöre som är möjligt att sälja
  • Packning – Vi packar föremålen innan flytt/bortforsling
  • Tömning av bostaden – Vi flyttar eller forslar bort lösöret ur bostaden till den destination du önskar
  • Städning – Vi städar bostaden och sanerar även om det finns behov så att bostaden står helt tom och rengjord

Det pris vi ger dig är ett paketpris som inkluderar alla stegen ovan.

Om du bara har behov av en dellösning, till exempel bortforsling av vissa föremål och städning efteråt är du givetvis också välkommen att kontakta oss. Vi kan även hjälpa dig att tömma och städa enstaka utrymmen såsom ett förråd, garage eller en vind.

Vi anpassar prissättningen utifrån storleken på utrymmet och hur stor mängd föremål som det innehåller, samt om det är möjligt för oss att köpa upp och avyttra samtliga eller delar av dessa.

dödsbo stockholm

Välkommen

Vi erbjuder helhetslösningar inom dödsbo/sterbhus i hela Stockholms län. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Kontakta oss

E-post: kontakt@dödsbostockholm.nu

Vi erbjuder helhetslösningar såväl som enstaka tjänster gällande dödsbo