Om oss

Vi är ett företag från Stockholm som rensar och transporterar bort dödsbon, grovsopor, byggavfall, trädgårdsavfall och elavfall.

Såväl företag, privatpersoner som bostadsrättsföreningar finns bland våra kunder.

När vi arbetar med dödsbon så har vi stor respekt för hur tungt, både fysiskt och psykiskt, det kan vara för anhöriga, att hantera det praktiska som att ta hand om möbler och tillhörigheter.

Fokus på miljön

 Vi sorterar allt ditt skräp som återvinns för en renare värld. Vi har stor erfarenhet inom logistisk och transport.

Vi vill att det ska vara enkelt för privatpersoner att vara miljömedvetna. Därför har vi utvecklat en praktisk och enkel lösning. Om du vill ha hjälp av oss att bli av med avfall och skräp så ringer du eller kontaktar du oss via hemsidan. Vi kommer gärna hem till dig och kan ge ett rättvist prisförslag på plats. Kostnadsfritt förstås.

Om avfallet ligger utomhus så behöver kunden inte ens vara på plats. Då kontaktar vi dig när vi fått en uppfattning om hur mycket avfall det rör sig om. Sedan gör vi upp om tid för hämtning. Några obekväma arbetstider finns inte för oss.

God lokalkännedom

Vår goda lokalkännedom i Stockholmsområdet gör att vi kan lägga upp våra dagar så att vi inte behöver ta några långa omvägar till våra kunder. Allt för miljöns skull.

Dessutom samarbetar vi med Myrorna för att vi, efter att kunden gett tillåtelse, kan återanvända möbler så att de kan göra fortsatt nytta.

Vi vill att du ska känna att du har bidragit till en renare och miljövänligare värld när du anlitat oss.

dödsbo stockholm

Välkommen

Vi erbjuder helhetslösningar inom dödsbo/sterbhus i hela Stockholms län. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Kontakta oss

E-post: kontakt@dödsbostockholm.nu

Välkommen att kontakta oss för mer information