Om oss

P2 Gruppen AB är ett snabbt växande företag som har etablerat sig starkt de senaste åren. Tack vare vårt engagemang och vår professionalism har vi blivit ett ledande företag inom sortering, städning samt event inom restaurang- och hotellbranschen i Stockholm.

Vi fortsätter att expandera genom att bibehålla den lyhördhet, det förtroende och den flexibilitet som präglade vår verksamhet från starten. Detta är värden vi alltid strävar efter att bevara, även nu när vi är ett större företag.

All vår personal omfattas av kollektivavtal, och vi erbjuder både försäkringar och garantier. Dessutom är alla våra städprodukter miljömärkta med Svanen. Vi värnar om trygga arbetsvillkor, kvalitetssäkring och en hållbar framtid. Detta gör oss till ett pålitligt företag att anlita för att ta hand om ert dödsbo samt när ni behöver professionella och noggranna städtjänster.

Förutom rensning av dödsbon och våra städtjänster erbjuder vi på P2 Gruppen AB även borttransport av grovsopor, trädgårdsavfall och elavfall.

Såväl företag, privatpersoner som bostadsrättsföreningar finns bland våra kunder.

När vi arbetar med dödsbon har vi stor respekt för hur tungt, både fysiskt och psykiskt, det kan vara för anhöriga, att hantera det praktiska som att ta hand om möbler och tillhörigheter. Vi finns här för att underlätta under en tid som är tuff för många.

Välkomna att kontakta oss för en skräddarsydd offert anpassad efter alla era behov.

Fokus på miljön

Vi sorterar allt ditt skräp som återvinns för en renare värld. Vi har stor erfarenhet inom logistisk och transport.

Vi vill att det ska vara enkelt för privatpersoner att vara miljömedvetna. Därför har vi utvecklat en praktisk och enkel lösning. Om du vill ha hjälp av oss att bli av med avfall och skräp så ringer du eller kontaktar du oss via hemsidan. Vi kommer gärna hem till dig och kan ge ett rättvist prisförslag på plats. Kostnadsfritt förstås.

Om avfallet ligger utomhus så behöver kunden inte ens vara på plats. Då kontaktar vi dig när vi fått en uppfattning om hur mycket avfall det rör sig om. Sedan gör vi upp om tid för hämtning. Några obekväma arbetstider finns inte för oss.

God lokalkännedom

Vår goda lokalkännedom i Stockholmsområdet gör att vi kan lägga upp våra dagar så att vi inte behöver ta några långa omvägar till våra kunder. Allt för miljöns skull.

Dessutom kan vi även hjälpa er att donera föremål till olika välgörenhetsorganisationer, så att möblerna kan återanvändas och fortsätta att göra nytta.

Vi vill att du ska känna att du har bidragit till en renare och miljövänligare värld när du anlitat oss.

dödsbo stockholm

Välkommen

Vi erbjuder helhetslösningar inom dödsbo/sterbhus i hela Stockholms län. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakta oss

P2 Gruppen AB
Rissneleden 134B
174 57 Sundbyberg

Tel: 0722-70 81 75
Maria Madde: 0722-68 40 33
Pierre Jonsson: 0736-50 33 26

E-post: kontakt@dödsbostockholm.nu

Välkommen att kontakta oss för mer information